Skip Ribbon Commands
Skip to main content

News Release

Bucharest

Vânzarea Promenada Mall, cea mai mare tranzacție înregistrată vreodată în București, care implica o singură proprietate

JLL a asistat Raiffeisen Evolution în vânzarea Promenda Mall în București


​JLL a reprezentat cu succes Raiffesen Evolution – cunoscutul dezvoltator austriac - în vânzarea de Promenada Mall din București, cu o suprafata totală închiriabilă de 38,209 m².

Promenada Mall, inaugurat în octombrie 2013, este cel mai nou mall din București, fiind situat în inima noii zone de afaceri Floreasca - Barbu Vacarescu. Raiffeisen Evolution a dezvoltat acest centru comercial la cele mai înalte standarde internaționale. Ca atare, Promenada Mall a devenit unul dintre proiectele de referință în zonă și în București. Centrul găzduiește numeroși retaileri locali și internaționali și are o terasă multifuncțională pe acoperiș, ca și caracteristică unică.

Gijs Klomp, director general și director al departamentului de investiții al JLL in România declară: "Vânzarea Promenada Mall la doar câteva săptămâni dupa ce s-a încheiat cu succes o altă tranzacție record în care JLL a fost implicat - achiziția celui mai mare parc industrial din București de către P3 - arată în mod clar că România este din nou "în lumina reflectoarelor ". În ciuda volumului mare al tranzacției Promenada Mall, mai mulți investitori internaționali și-a exprimat interesul puternic în a achiziționa acest proiect de înaltă calitate. Aceasta este cea mai mare tranzacție a unui singur activ semnată vreodată în București și a doua ca mărime din România. Echipa JLL implicată în incheierea cu succes a tranzacției ii include și pe Agata Sekula - Director Regional, Andrei Văcaru – Head of Research & Consultancy și  Diana Iorgulescu - Analyst"