Skip Ribbon Commands
Skip to main content

News Release

Bucuresti

Alina Cojocaru este noul șef al departamentului de Evaluări JLL România


Alina Cojocaru este, începând cu 15 februarie, noul șef al departamentului de Evaluări al companiei de consultanță imobiliară JLL România. Alina îl va înlocui pe Cătălin Jalobă, care a condus departamentul din vara anului 2014. Rolul Alinei Cojocaru va fi de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților existenți din portofoliul JLL și atragerea unora noi prin asigurarea de servicii de cel mai înalt nivel, cât și de a identifica și implementa măsuri pe termen mediu și lung care să ajute la creșterea departamentului de Evaluări.

Cu o experiență de peste 9 ani în domeniul imobiliar, Alina Cojocaru s-a alăturat departamentului de Evaluări al JLL la jumătatea anului 2015 ca Senior Valuer.

Alina este atât membru ANEVAR, cât și al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), iar de-a lungul carierei a realizat cu succes analize și evaluări de proprietăți de tipuri variate, în vederea obținerii finanțării sau a tranzacționarii acestora, pentru impozitare, raportare financiara sau decizii de managament.

Alina este absolvent al Academiei de Studii Economice, deține un master in Consultanță în Management și Dezvoltarea Afacerilor și este licențiată în domeniul economic, cu specializarea Relatii Economice Internationale.

Silviana Petre Badea, National Director, Head of Capital Markets JLL România declară: "Clienții JLL se bazează pe acuratețea informațiilor pe care le oferim, care reflectă nu doar experiența echipei de Evaluări, ci și experiența tuturor departamentelor – leasing, investiții, property management. Alina este un profesionist cu experiență în care eu am mare încredere și care a demonstarat că este pregatită pentru această nouă provocare în cariera sa. Are o echipă de seniori care o susține și o respectă și sunt convinsă că, în această formulă, vor cotinua să reprezinte pentru clienții JLL și pentru noi ca echipă, un partener valoros."

Anul trecut departamentul de Evaluări al JLL a evaluat proprietăți de aproximativ 1,35 miliarde euro, printre clienți numărându-se fonduri de investiții, bănci, proprietari și dezvoltatori, aceștia solicitând evaluările pentru diverse scopuri: în vederea obținerii de finanțare, pentru raportări financiare, impozitare, în scop de achiziție, precum și în scop intern de management.

 

 "Piața de evaluare din România trece printr-o perioadă plină de provocări, dar am convingerea că împreună cu întreaga echipă a JLL vom continua să oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate care să îi ajute să ia cele mai bune decizii de business. Piața imobiliară se află pe un trend ascendent și oferă oportunități importante atât din punct de vedere al dezvoltării de noi proiecte, cât și achiziției de active", a declarat Alina Cojocaru, Head of Valuation al JLL.