Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Retail

Consilieri de încredere pentru branduri de renume din lume

 

Lumea retailului, mărcile şi posibilităţile de petrecere a timpului liber sunt în continuă mişcare, însă noi înţelegem evoluţia cererii consumatorilor, strategiile comercianţilor şi tendințele care duc la schimbarea peisajului de vânzare cu amănuntul. Experţii noştri sunt pasionaţi de retail şi îsi pun la dispoziţia Dvs. experienţa şi conexiunile pe termen lung create cu retaileri şi proprietari locali sau internaţionali, pentru a spori valoarea proprietăţii pe care o veţi ocupa sau în care veţi investi.

Ca şi consilieri  preferaţi ai unor mărci de prestigiu  la nivel mondial şi reprezentanţi ai principalilor dezvoltatori de pe piaţă, vă oferim acces la spaţiile prime vacante şi posibilitatea de a va creşte afacerea şi imaginea firmei prin alegerea locaţiei inteligente.

Pentru comercianții care doresc să intre sau să se extindă pe piaţa românească, vom găsi spaţiul potrivit, în locul potrivit la preţul corect, într-un proiect de retail de primă clasă.

Pentru proprietari, investitorii şi dezvoltatorii de proprietăţi comerciale, vom identifica proiectele  câştigătoare şi vom administra activele Dvs. pentru a vă oferi randamente maxime.​