Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Proprietăți industriale și logistice

Soluții inteligente în lanţul de aprovizionare, reducea costurilor aferente fabricii sau depozitului Dvs., creşterea valorii investiţiei

​​​​​Noi dedicăm acelasi nivel de profesionalism şi entuziasm cu ocazia fiecărui mandat şi indiferent de mărimea proiectului, în scopul de a asigura acelaşi nivel de calitate oriunde în lume şi de a livra soluții adaptate pentru toti clienţii nostri, nu numai pentru clienţii corporativi. Lucrăm îndeaproape cu departamentul de project management pentru a vă ţine la curent cu privire la cele mai recente reglementări în privinţa ajutoarelor de stat pentru dezvoltări industriale şi pentru construcţii la cerere de tipul build-to-suit. De asemenea, avem referinţe şi experienţă dovedită în închirierea şi vânzarea de proprietăţi industriale şi logistice pe tot teritoriul României.

Gradul de acoperire la nivel național și legăturile strânse cu dezvoltatorii cheie și chiriaşii în acest domeniu vă va oferi acces la informațiile critice: unde sunt localizate cele mai bune parcuri industriale sau unităţi de depozitare, unde vor fi plasate cele viitoare şi cine le va ocupa. Identificarea locaţiei potrivite pentru operaţiunile dumneavoastră poate reduce semnificativ costurile totale, astfel încât sa vă puteţi concentra pe conducerea unei afaceri competitive, mai degrabă decât rezolvarea problemelor de producţie ori depozitare.

Jones Lang LaSalle a creat un grup distinct de specialisti in domeniul logistic , care are 73 de experți calificați în lanțul de aprovizionare la nivel global - Supply Chain & Logistics Solutions. Avem, de asemenea, grupuri europene dedicate porturilor, aeroporturilor şi infrastructurii globale.