Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Clădiri de birouri

Optimizaţi activele Dvs. cu o poziţionare care satisface cererea de pe piață, atrage şi reţine chiriaşii, şi oferă cele mai mari beneficii.

Consultanţii noştri în închiriere şi investiţii imobiliare sunt recunoscuti ca fiind foarte dedicaţi şi cu cea mai înalta etică profesională, reprezentând investitori, chiriaşi şi proprietari ai unor clădiri de referinţă în peste 1.000 de piețe din 70 de țări. Creşterea valorii investiţiei începe cu atragerea chiriaşilor vizaţi. Aceasta este urmată de o strategie de marketing care folosește mai multe canale, noi tehnologii şi cele mai bune practici, și apoi strategia de închiriere, prin care se reţin cei mai buni chiriaşi în cele mai bune condiţii contractuale – fapt care vă va aduce plusvaloare pe termen lung.

Pentru a ne adapta cererii în schimbare pentru spaţiile de birouri, ne concepem acţiunile tactice pornind de la studii de piaţă amănunţite şi previziuni despre evoluţia pietei. Avem de asemenea acces nelimitat la o reţea de colegi la nivel mondial din cadrul diviziei Corporate Solutions, care sunt specialişti în fiecare segment al proprietăţilor imobiliare comerciale. Fie că sunteţi un dezvoltator imobiliar, investitor, investitor instituţional sau organizaţie din sectorul public, vom aduce o abordare strategică a procesului de negociere şi închiriere, astfel încât să vă puteţi concentra pe creşterea financiară continuă.​