Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Studii de caz

Înţelegere, interpretare şi analiză pe măsura nevoilor voastre prin intermediul serviciilor noastre de cercetare în domeniul imobiliar.

​​​​Cercetarea şi analiza actualizata, documentată, este o cerinţă prealabilă, acceptată si necesară unui proces decizional de succes. La Jones Lang LaSalle, larga noastră acoperire a pieţei, analiza inovatoare şi prognozele fundamentate sunt susţinute de cunoştinţele despre piaţă şi priceperea în domeniul comercial ale celei mai experimentate echipe de cercetare din domeniul imobiliar. Cercetătorii noştri locali, regionali şi globali sunt devotaţi asigurării unui serviciu de cercetare continuu, plecând de la colectarea de date locale şi analiza metodei alocării unice şi mergând până la crearea de strategii globale de plasament, dezvoltare şi amplasare.

Serviciile noastre de cercetare sunt flexibile, practice şi sunt susţinute de cele mai bune date protejate prin drepturi de autor şi modele analitice. Proiectele pot fi personalizate pentru a rezolva chestiunile legate de sectoare, locaţii sau bunuri individuale şi colaborăm cu voi în modul care se potriveşte cel mai bine organizaţiei voastre. Contactaţi grupul specializat în servicii de cercetare de piaţă în domeniul proprietăţilor imobiliare comerciale al Jones Lang LaSalle pentru a obţine mai multe informaţii.