Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Project Management

Proprietar sau chiriaş. Spatiu nou sau reamenjare. Relocare sau extindere. Una sau mai multe locaţii. Sector public sau privat. Partenerul Dvs. de project management oriunde în lume.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Niciun alt furnizor de servicii nu deţine o echipa similară de profesionişti sau cele mai bune practici, mijloace de control şi experienţă globală, pe care le vom exploata pentru a răspunde nevoilor voastre în domeniul project management-ului. Obţineţi acces imediat la o echipă selecţionată special pentru a corespunde obiectivelor companiei Dvs., dotată cu experienţă în amenajarea de interioare, gestionarea procedurilor de relocare, operaţiuni imobiliare comerciale, planificare a ocupării, proiectare, arhitectură şi construcţie. Abordarea lor colaborativă este gestionată de un project manager ce serveşte ca unicul vostru punct de contact.

Desigur, să fii cel mai bun înseamnă mai mult decât să duci proiectele la îndeplinire la timp, în limitele bugetului alocat. Project Manager-ii se pot adapta cu rapiditate pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale companiei dumneavoastra şi tipurilor de bunuri incluse în portofoliu. Oricare ar fi domeniul de activitate, vom coopera cu Dvs. pentru a stabili obiective măsurabile şi apoi pentru a le îndeplini, împreună.​