Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Închirieri spaţii comerciale

Cumpărătorii îşi schimbă preferinţele, iar comercianţii îşi schimbă strategiile. Însă angajamentul nostru de a oferi servicii imobiliare de vârf pentru retail este constant.

 

În calitate de lider incontestabil în industria globală a retail-ului, Jones Lang LaSalle oferă cunoştinţe şi experienţă inegalate. Specialiştii noştri oferă servicii generale pentru retail concepute în departamente de retail în 40 de ţări în întreaga lume, gestionăm aproape 23 de milioane de metri pătraţi de spaţii comerciale în peste 600 de imobile în întreaga lume. Ştim că ofertele în domeniul comerţului cu amănuntul şi nevoile clienţilor se schimbă în permanenţă. Iată de ce oferim un plan flexibil, personalizat, care va permite ca, împreună, să atingem potenţialul maxim al bunului sau al portofoliului vostru.

Retail Intelligence este o aplicaţ​​ie inteligentă dedicată comercianţilor, proprietarilor, investitorilor şi dezvoltatorilor de spaţii comerciale. Schimbarea soseşte, sunteţi pregătiţi? Studiile de piaţă JLL pregătesc clienţii nostri pentru provocările viitoare. Pentru a discuta orice aspect al pieţei de retail în detaliu, vă stăm oricând la dispoziţie.

Clienţii nostri o definesc astfel: sfaturi mai bine, o performanţă mai bună şi rezultate mai bune. Noi o numim Retail Intelligence.​