Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Evaluare in domeniul proprietatii

Cunoaşterea înseamnă putere în deciziile legate de investiţii. Oferim servicii de evaluare pentru proprietăţi imobiliare comerciale ce nu lasă loc de îndoială.

​​​​​​​​​​​​Fie că sunteţi deţinătorul unui portofoliu sau o instituţie de investiţii sau de împrumuturi, sincronizarea înseamnă literalmente bani în aprecierea capitalului imobiliar. Este important să se ştie cu exactitate cât valorează o singură proprietate imobiliară sau un întreg portofoliu, ţinând cont de pieţele în rapidă schimbare. Experţii noştri în estimarea preţurilor proprietăţilor imobiliare comerciale pot să vă dea încrederea de care aveţi nevoie pentru a acţiona decisiv şi într-un mod profitabil.

Clienţii apelează la noi pentru a obţine evaluări imobiliare comerciale sofisticate, obiective, ale unor bunuri, de la clădiri de birouri şi centre comerciale până la bunuri industriale şi clădiri multifuncţionale. Această consiliere poate fi esenţială pentru finanţarea bunului, auditul privind potenţiala investiţie, raportarea bilanţieră, rezolvarea conflictelor şi ofertele publice iniţiale. Beneficiind de susţinerea colegilor care produc studii de piata din întreaga lume, investigăm dincolo de actualele valori stabilite, pentru a înţelege care sunt tendinţele pieţei, bunurile competitive şi veniturile proiectate. Puteţi încredinţa companiei JLL sarcina îndeplinirii cerinţelor voastre în materie de evaluare a proprietăţile imobiliare comerciale.​