Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Project & Development Services

Proprietar sau chiriaş. Spatiu nou sau reamenjare. Relocare sau extindere. Una sau mai multe locaţii. Sector public sau privat. Partenerul Dvs. de project management oriunde în lume.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Niciun alt furnizor de servicii nu deţine o echipa similară de profesionişti sau cele mai bune practici, mijloace de control şi experienţă globală, pe care le vom exploata pentru a răspunde nevoilor voastre în domeniul project management-ului. Obţineţi acces imediat la o echipă selecţionată special pentru a corespunde obiectivelor voastre, dotată cu experienţă în amenajarea de interioare, gestionarea procedurilor de relocare, operaţiuni imobiliare comerciale, planificare a ocupării, proiectare, arhitectură şi construcţie. Abordarea lor colaborativă este gestionată de un project manager ce serveşte ca unicul vostru punct de contact.

Desigur, să fii cel mai bun înseamnă mai mult decât să duci proiectele la îndeplinire la timp, în limitele bugetului alocat. Project Managerii se pot adapta cu rapiditate pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale companiei voastre şi tipurilor de bunuri incluse în portofoliul vostru. Oricare ar fi domeniul de activitate, vom coopera cu voi pentru a stabili obiective măsurabile şi apoi pentru a le îndeplini, împreună.