Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Închirieri spaţii de birouri exclusiv pentru chiriaşi

Închirierea spaţiului de birouri potrivit nevoilor Dvs. de afaceri

​​​​​​Dacă organizaţia dumneavoastră planifică deschiderea primului birou, consolidarea sau extinderea, ori trebuie să decidă strategia la expirarea contractului de închiriere,  este nevoie de un partener care  îşi cunoaşte teritoriul şi căruia îi sunt familiare nevoile unei companii multinaţionale.

Indiferent de mărimea companiei Dvs., echipa noastră de consultanţi experimentaţi vă va ajuta să închiriaţi spatiul de birouri ideal, la cei mai buni termeni contractuali, astfel încât vă puteţi concentra pe ceea ce contează mai mult: conducerea unei afaceri de succes. JLL poate contribui la reducerea costurilor imobiliare şi a riscurilor asociate ocupării unui spaţiu. Am identificat, de asemenea, soluții inovatoare pentru eficienţa la locul de muncă şi creşterea productivităţii angajaţilor. 

Dacă sunteți un chiriaş corporativ, colaborăm zilnic cu echipele noastre din SUA şi Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, pentru oferi consultanţă strategică pentru portofoliile Dvs. complexe la nivel local, regional sau global. JLL este singurul consilier disponibil pe piaţă  care are un departament dedicat de reprezentare a chiriaşilor. O politică strictă de etică a JLL, de reprezentare  exclusivă doar a unei părţi în negocierea unui spatiu de birouri - şi anume chiriaşul​, elimină  orice conflict de interese.